Van gesloten Escaperooms door Corona naar escape belevingen in een doosje.

De 29-jarige Bryan Klunder en inwoner van Oosterhout (Noord Brabant) heeft door het Corona crisis zijn escaperooms in Culemborg en Utrecht moeten sluiten. Maar kan de liefde voor escaperooms niet loslaten en komt nu onder de naam Escapekisten met zijn eerste thuis escape game ‘’Murder Mystery Flight 9201’’  

Doordat het huren van een nieuw pand te veel onzekerheid gaf in deze tijd besloot hij vanuit zijn huis in Oosterhout, escape belevingen die bedoeld zijn als fysieke kamer om te bouwen tot escape games voor thuis, zodat mensen in lockdown in quarantaine altijd een escape room kunnen spelen. Met veel enthousiasme en volle vertrouwen in escaperoom spelers ziet Bryan de toekomst van ‘’Murder Mystery Flight 9201’’ rooskleurig tegemoet: “Alle testgroepen waren heel enthousiast over de beleving, het verhaal en de puzzels”. 

Het verhaal is,voor de ultieme escape ervaring niet alleen te spelen met spullen uit het doosje maar er moet online ook het e.e.a worden opgelost. Avery Stone is neergevallen in het gangpad van Flight 9201 en overleden. Wat is er precies gebeurd?

Het verhaal van ‘’Murder Mystery Flight 9201’’

Op Comfort Charter Flight Vlucht 9201 van Chicago naar Las Vegas is Avery Stone neergevallen in het gangpad en overleden. Het vliegtuig heeft een noodlanding gemaakt op Des Moines International, waar het Lichaam van Avery Stone van het vliegtuig is 

gehaald en naar het mortuarium is gebracht. Alle passagiers en bemanningsleden zijn 

Door de Iowa State Patrol overhoord. Helaas heeft de politie geen dader kunnen aanhouden en is het politie onderzoek gestaakt.

Abby, de zus van Avery Stone, laat het er niet bij zitten en is op zoek naar onderzoekers die de zaak wel kunnen oplossen. Helpen jullie haar met de moord op haar broer?

  • Aantal spelers: Te spelen met 2 tot 4 personen
  • Speelduur: 60 tot 90 minuten speelplezier
  • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
  • Advies leeftijd: 14 jaar en ouder
  • Taal: Engels

Bestel Murder Mystery Flight 9201 Nu voor €29,95 inclusief verzendkosten.

Leave a Reply